PRP

-

Vampire Facial

-

Hair Rejuvenation

Fruithoflaan 25/27 , 2600 Berchem

PRP staat voor ‘Platelet-Rich Plasma’. Het is een concentratie van je lichaamseigen bloedplaatjes in een kleine hoeveelheid bloedplasma. De bloedplaatjes in ons bloed hebben meerdere functies, een daarvan is hun cruciale rol in de wondheling. Wanneer onze lichaamseigen weefsels beschadigd raken, worden er bloedplaatjes gestuurd naar de beschadigde zone om het bloed te stollen en om de wonde te helen door middel van groeifactoren vrij te laten in de beschadigde zone.

Jammer genoeg herstelt ons lichaam zelf niet actief zijn verouderingsproces, zoals hierboven beschreven bij het helen van een wonde. Met behulp van PRP kunnen we dit echter wel verwezenlijken door het effect van dit soort wondheling na te bootsen en het lichaam als het ware te misleiden zichzelf te herstellen.

Lotta Medical werkt met een moderne ‘hyperconcentratie’ techniek die slechts bij enkele klinieken ter wereld wordt toegepast. Vooruitstrevendheid is onze missie, steeds met kwaliteit en ethiek voorop. Deze techniek garandeert de allerbeste resultaten die PRP kan bieden. 


PRP - Gelaat

Prijs op aanvraag klik hier | Bij een PRP behandeling brengen we de plaatjes met deze groeifactoren rechtstreeks in, ter hoogte van zones waar zich geen wonde bevindt, maar wel verouderingstekens zichtbaar zijn.

Jammer genoeg herstelt ons lichaam zelf niet actief zijn verouderingsproces, zoals hierboven beschreven bij het helen van een wonde. Met behulp van PRP kunnen we dit echter wel verwezenlijken door het effect van dit soort wondheling na te bootsen en het lichaam als het ware te misleiden zichzelf te herstellen.

Er wordt een tube bloed afgenomen bij de patiënt, waarin we de bloedplaatjes concentreren en het lichaamseigen plasma scheiden van de rode bloedcellen. Vervolgens worden deze toegediend in de te behandelen zone. Dit kan in de opperhuid van het gelaat (welke steeds op voorhand wordt behandeld met een verdovende zalf voor een nagenoeg pijnloze behandeling) of in de haarfollikels.PRP - Haar

Prijs op aanvraag klik hier | PRP voor het haar gebruikt de groeifactoren uit ons bloedeigen plasma om onze haarfollikels te stimuleren tot aanmaak van steviger, gezonder haar, alsook groei van meer haarpijlen per follikel. 

Zoals gewoonlijk is preventie de beste maatregel. PRP kan geen haargroei stimuleren waar er geen haar meer is, dode haarfollikels zijn doorgaans niet meer te redden. Het activeren van slapende follikels is echter wel mogelijk, zo kunnen we inactieve follikels stimuleren om meer en steviger haar te produceren.

Het is aangeraden om te beginnen wanneer je de vroege tekenen van dunner wordend haar en haarverlies begint op te merken.
PRP werkt bij mannelijk- en vrouwelijk haarverlies en dunner wordend haar na de zwangerschap, alopecia en alopecia areate,... 

Lotta Medical werkt met een moderne ‘hyperconcentratie’ techniek die slechts bij enkele klinieken ter wereld wordt toegepast. Vooruitstrevendheid is onze missie, steeds met kwaliteit en ethiek voorop. Deze techniek garandeert de allerbeste resultaten die PRP kan bieden. PRP kan worden toegepast voor:

  • Skin rejuvenation
  • Hair rejuvenation
  • Het verminderen van pigmentvlekken en huidproblemen
  • Acne en Psoriasis

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Om de kwaliteit en duurtijd van uw resultaten te maximaliseren, is het aangeraden om drie sessies te nemen en deze telkens met een maand tijd van elkaar te scheiden. Hierop volgend kan u kiezen om om de zes of twaalf maanden een onderhoudende sessie te nemen. Duur v.d. Behandeling &Resultaten

Duur v.d. behandeling | 1 uur

Resultaat Haar | 6 – 12 maanden 

Resultaat Gelaat | Vrijwel onmiddelijk, beste resultaten na drie sessies, steeds een maand gescheiden van elkaar Risico's & Nazorg

Risico's | Vrijwel geen risico’s, de behandelde zone kan lichte zwelling vertonen voor enkele uren en enkele blauwe plekjes kunnen optreden op plaatsen waar een bloedvat geraakt wordt.


Nazorg | Vermijd herhaaldelijk aanraken en aanbrengen van make-up tijdens de eerste uren na de behandeling.


Een afspraak maken?

Dat kan nu snel en gemakkelijk, online!

Make a reservation