About

In 2019 was Lotta, de oprichtster, van Lotta Medical, de bedompte, dure dokterskantoren en onbetrouwbare, minder dan sanitaire schoonheidssalons en schoonheidsspecialisten die medische behandelingen uitvoeren meer dan beu.

Ze besloot om een ​​nieuw concept te creëren: Een medisch esthetische praktijk die een nieuwe ervaring in een aangename sfeer biedt, maar vooral: Resultaten!


Bij Lotta Medical in het hartje van het springlevende Antwerpen, combineren we ons team van Antwerpen's beste schoonheidswonderwerkers met geavanceerde medische technologie.

Alle medische behandelingen worden uitgevoerd door ervaren behandelaars die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, zodat u er gerust op kunt zijn dat u in veilige handen bent.
We streven ernaar om u de beste resultaten te garanderen bij elke behandeling die we leveren.
Onze volledig gekwalificeerde arts, verpleegkundige en huidzorgverleners in onze praktijk bieden een volledig professionele service die de gewenste resultaten kunnen leveren.

Bij Lotta Medical beschikken we over de modernste apparatuur en technieken van hoge kwaliteit, waarvan sommige uniek zijn in Belgie (Bijv. PRP en de injecteertechnieken voor fillers).

We bieden het beste in anti-verouderings- en verjongingsbehandelingen zoals injectables, micronaaldbehandelingen voor huidverstrakking, huidvernieuwing en PRP om je haargroei en/of glans te herstellen en het verouderingsproces te vertragen.

Verder komt ook uw algemene huidgezondheid aan bod met zowel medische als niet medische peelings, rode loper gelaatsverzorgingen, LED lichttherapie en huidverbeterende producten voor thuisgebruik.

Of u zich nu zorgen maakt over acne, verlies van gezichtsvolume, bruine vlekken, een doffe teint, rimpels, ouderdomslijntjes of gewoon uw gezonde huid wilt behouden met de beste klinische huidverzorgingsproducten zoals ZO ® Skin Health, wij bieden u een oplossing op maat.

Boek in voor een diepgaande evaluatie waarbij we een op maat gemaakt behandelplan opstellen en behandelings- en productopties in kaart brengen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

We kunnen niet wachten om u te ontmoeten!

LOCATIE

Fruithoflaan 25/27 2600 Berchem

Klik hier voor onze parkeergids.

Klik hier of op de plattegrond om navigatie naar de praktijk te starten.

Wij werken enkel op afspraak