Medische Laserontharing.

Fruithoflaan 25/27 , 2600 Berchem

Medische Laserontharing voor mannen en vrouwen.

Er wordt gesproken van medische laserontharing wanneer het toestel medisch gecertificeerd is.
De Milesman Diode Laser is getest op lange- en korte termijn betreffende zijn doeltreffendheid, maar ook veiligheid en risico's.

De Milesman Diode Ice Laser is een van de veiligste toestellen op de markt.
Lotta voert de behandeling deskundig uit en volgde erkende opleidingen bij IBS.

Informeer nu snel naar onze kosteloze testsessies, resultaatgarantie en voordeelpakketten!


Medische Laserontharing

Prijs op aanvraag klik hier | Medische laserontharing is een veilige methode voor zowel mannen als vrouwen die permanent komaf willen maken met ongewenste haargroei op het lichaam en/of gelaat.

Wij werken met een klasse 4 medisch gecertificeerde Milesman Diode Ice Laser.

Er wordt gesproken van medische laserontharing wanneer het toestel medisch gecertificeerd is.
De Milesman Diode Laser is getest op lange- en korte termijn betreffende zijn doeltreffendheid, maar ook veiligheid en risico's.

De Milesman Diode Ice Laser is een van de veiligste toestellen op de markt.
Lotta voert de behandeling deskundig uit en volgde erkende opleidingen bij IBS.Veelgestelde Vragen

Hoe & waarom geven wij resultaatgarantie? | Resultaatgarantie!
Er zijn ongeveer 8-10 sessies (soms zelfs minder) nodig om de haren volledig te verwijderen. Omdat wij zo overtuigd zijn van de werkzaamheid van onze medisch gecertificeerde Milesman Diode Ice Laser betaalt u maximum voor 10 sessies!
Indien u nog niet haarvrij bent, is iedere bijkomende sessie volledig GRATIS zodat u zeker tevreden bent met uw eindresultaat.

Hoe gaat een testsessie in zijn werk? | Omdat niet alleen wij, maar ook u volledig overtuigd moeten zijn van onze medisch gecertificeerde klasse 4 Milesman Diode Ice Laser bieden wij een gratis testsessie aan zodat u zelf na een tweetal weken de kracht van onze medische laserontharing kan ondervinden.

Tijdens een testsessie wordt er een deel van een zone op het lichaam of gelaat behandeld, zo kan u met zekerheid investeren in een gladde huid

wat houdt een voordeelpakket in? | Voor iedere zone kan u per beurt betalen maar ook een voordeelpakket aankopen. Bij ieder voordeelpakket betaalt u slechts 6 sessies en krijgt u er 2 gratis.

Acht sessies voor de prijs van 6!

6+2 GRATIS


Wat zijn de voordelen van de Milesman Diode Ice Laser? | Deze laser is veilig voor ieder huidtype. Ook kunnen zowel lichte als donkere huiden op een veilige manier behandeld worden zodat een optimaal resultaat bekomen wordt. Daarbij heeft de Milesman Diode Ice Laser zijn naam niet gestolen, het koelende effect van de saffierstenen kop op de huid zorgt voor een buitengewoon comfortabele behandeling die vaak zelfs pijnloos verloopt.


Hoe verloopt een behandeling met de Milesman Diodelaser? | De te behandelen zone wordt geschoren met een scheermesje en afgetekend. Vervolgens wordt er een coolinggel aangebracht. Zowel de specialist als de klant dragen een beschermende bril om oogschade te voorkomen. De duur van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone.


Is laserontharing definitief? | Ja, u mag een permanente vermindering van haargroei verwachten. Onder invloed van hormonale invloeden in het lichaam is het altijd mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere haren.
Aan dit proces kan een laserbehandeling helaas niets veranderen. Een nabehandeling van 1 maal per jaar moet voldoen om dit te vermijden.


Wat gebeurt er na de behandeling? | Enkele minuten na de behandeling kan het behandelde gebied lichtjes rood en gevoelig worden, welke een reactie is op de hitte die de laser in de huid gebracht heeft. Deze reactie zal ook weer snel verdwijnen door onder meer de verkoelende en verzachtende crème die aangebracht wordt, waarop U uw normale bezigheden vrijwel onmiddellijk kan hervatten.
Bij huidtypes die zeer gevoelig zijn voor pigmentverstoring is het mogelijk dat er na de behandeling kleine hyper- of hypopigmentaties (pigmentvlekjes) optreden, welke zich altijd weer vanzelf herstellen.


Welke zaken moet ik in acht nemen alsvorens te starten met laserontharing? |
1. Circa 3 weken voor de eerste behandeling NIET meer epileren, plukken of harsen.

2. Alvorens het starten van de eerste behandeling moet het haar een minimale lengte hebben van ca. 2-3 mm, zo kunnen we het haar nauwkeurig beoordelen en de optimale instelling van de laser bepalen.

3. Personen met chronische herpes (enkel bij behandeling van bovenlip of kin) zullen 1 week alvorens het starten van de behandeling een preventieve crème gebruiken.

4. Accute acnéhuiden kunnen niet behandeld worden.

5. Bij gebruik van self-tanningscrèmes kan er niet behandeld worden.

6. Huiden die behandeld werden met chemische peelings, glycolzuur, CO2-laser, medische dermabrasie, … moeten een tussenpauze ondergaan van 6 tot 9 maanden alvorens het starten van een laserbehandeling.

7. Bij inname van zware vitamine A preparaten (Roacutan) of cortisonen op lange termijn is een laserbehandeling eveneens af te raden.

8. Ook ingeval van zwangerschap informeren wij u graag inzake de meest correcte begeleiding tot behandeling.


Een Afspraak Maken?

Make a reservation

Dat kan nu snel en gemakkelijk, online!