Medische Laserontharing.

Grote Pieter Potstraat 15 , 2000 Antwerpen

Medische Permanente Laserontharing voor mannen en vrouwen.
Er wordt gesproken van medische laserontharing omdat de toestellen waarmee wij werken medische toestellen zijn. Dit houdt oa. in dat onze toestellen veel ruimer zijn getest, op zowel lange- als korte termijn betreffende hun doeltreffendheid, maar ook veiligheid en risico's.

Wij werken enkel met op en top veilige toestellen, waarmee u nooit blijvende schade aan uw huid zal ondervinden. Daarbij wordt de behandeling steeds uitgevoerd door mensen met een medische/paramedische opleiding.

Wij geven resultaatgarantie!


Medische Laserontharing

Prijs op aanvraag klik hier | Medische Permanente Laserontharing is geschikt voor mannen en vrouwen die permanent verlost willen raken van ongewenste haargroei op bepaalde lichaamsdelen.

Wij werken hiervoor met de medische: Milesman Diodelaser.

Er wordt gesproken van medische laserontharing omdat de toestellen waarmee wij werken medische toestellen zijn. Dit houdt oa. in dat onze toestellen veel ruimer zijn getest, op zowel lange- als korte termijn betreffende hun doeltreffendheid, maar ook veiligheid en risico's.Wij werken enkel met op en top veilige toestellen, waarmee u nooit blijvende schade aan uw huid zal ondervinden. Daarbij wordt de behandeling steeds uitgevoerd door mensen met een medische/paramedische opleiding.


Wij geven resultaatgarantie!
Meestal zijn er 5 tot 8 sessies nodig om de haren volledig te verwijderen, indien u na 10 sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt hebt, is iedere bijkomende sessie volledig GRATIS zodat u zeker kan zijn dat u tevreden bent met uw eindresultaat.


Veelgestelde Vragen

Hoe werkt het? | De gekoelde kop van het laserapparaat wordt geplaatst op het te behandelen gebied. De energie die daarbij vrijkomt wordt door het pigment dat zich onder in de haarfollikel bevindt geabsorbeerd.
De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij waardoor de haarfollikel wordt vernietigd, geen voedingsstoffen meer krijgt en het haar na ca. 2 weken voorgoed verdwenen is.
Door het maar zo kort af geven van warmte en het gebruik van de uiterst gekoelde kop (0,5 tot -4°C) zal de huid in de omgeving van het haartje goed beschermd blijven. Het laserlicht heeft een golflengte van 810nm, welke de ideale golflengte is om door het pigment van het haar opgenomen te worden, zonder dat de bloedvaten en lymfen in het weefsels geraakt worden.


Welke voordelen biedt de Milesman Diodelaser? | Deze laser kan op ieder huidtype, zowel lichte als donkere types, ingesteld worden, zodat een optimaal resultaat bereikt wordt. Daarbij heeft het een gekoelde kop (0,5 tot -4°C), welke een bijzonder koelend effect op de huid heeft waardoor de behandeling als haast pijnloos ervaren wordt.


Hoe verloopt een behandeling met de Milesman Diodelaser? | Allereerst wordt de te behandelen zone geschoren met een scheermesje en wordt deze nauwkeurig afgetekend, waarna op deze zone een specifieke coolinggel wordt aangebracht. Uit voorzorg wordt een speciale laserbril gedragen door zowel de specialist als de klant. De duur van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone en de hoeveelheid haren (vb. bovenlip ca. 2min tot ca. 40 minuten voor benen of rug).


Hoe groeit haar? | Haarfollikels ontwikkelen zich door een complexe serie van activiteiten in de huid. Goed om weten daarbij is dat niet alle haren tegelijkertijd groeien. Eigenlijk maakt de haargroei verschillende fasen door:
de groeifase = anagene fase
de overgangsfase = catagene fase
de rustfase = telogene fase
De tijd die elke fase neemt is afhankelijk van diverse factoren, waaronder onder andere de te behandelende zone.Hoeveel behandelingen zijn er nodig? | De diodelaser verstoort het groeipatroon van de haren in de actieve fase (ca. 20%).
Omdat andere haren deze groeifase pas later bereiken zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in een bepaald gebied te vernietigen. U mag rekenen op ca. 5 à 8 behandelingen. De eerste 3 behandelingen zullen met een tussenpauze van 4 à 8 weken zijn, nadien van 6 à 12 weken, afhankelijk van de te behandelende zones.


Zijn de resultaten definitief? | Ja, u mag een permanente vermindering van haargroei verwachten binnen ca. 5 behandelingen.
In sommige gevallen zullen er echter meer behandelingen nodig zijn (afhankelijk van de hoeveelheid haren bij aanvang van de behandeling). Onder invloed van hormonale invloeden in het lichaam is het altijd mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere haren.
Aan dit proces kan een laserbehandeling helaas niets veranderen. Een nabehandeling van 1 maal per jaar moet voldoen om dit te vermijden. En dit is aan de helft van de prijs.


Is de Milesman Diodelaser veilig? | Uiteraard! De laserinstellingen zijn zeer nauwkeurig gedefinieerd om de precieze diepte en locatie van de haarfollikel vast te stellen. De uiterst gekoelde kop (0,5 tot -4°C) is ontworpen om de huid voor, tijdens en na elke puls af te koelen.
Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan naar de diodelaser en deze mag dan ook als ‘enige’ ontharingslaser van de FDA (Food and Drug Administration in de USA) de term ‘permanente haarreductie’ voeren. De Milesman diodelaser is voorzien van alle wettelijke certificaten voor veiligheid in gebruik; CE 0120, DIN EN ISO 9001:2000 en DIN EN ISO 13485:2003.


Wat gebeurt er na de behandeling? | Enkele minuten na de behandeling kan het behandelde gebied lichtjes rood en gevoelig worden, welke een reactie is op de hitte die de laser in de huid gebracht heeft. Deze reactie zal ook weer snel verdwijnen door onder meer de verkoelende en verzachtende crème die aangebracht wordt, waarop U uw normale bezigheden vrijwel onmiddellijk kan hervatten.
Bij huidtypes die zeer gevoelig zijn voor pigmentverstoring is het mogelijk dat er na de behandeling kleine hyper- of hypopigmentaties (pigmentvlekjes) optreden, welke zich altijd weer vanzelf herstellen.


Wie kan met de diodelaser behandeld worden? | In principe kunnen alle huidtypes en haarsoorten van zowel vrouwen als mannen behandeld worden met uitzondering van:
Lichte donshaartjes
Harde witte/lichtgrijze haren (zij reageren minder goed op de laser omdat zij geen of bijna geen pigment bevatten)
Haren op de hoofdhuid


Welke zaken moet ik in acht nemen alsvorens te starten met laserontharing? |
1. Circa 3 weken voor de eerste behandeling NIET meer epileren, plukken of harsen.

2. Alvorens het starten van de eerste behandeling moet het haar een minimale lengte hebben van ca. 2-3 mm, zo kunnen we het haar nauwkeurig beoordelen en de optimale instelling van de laser bepalen.

3. Personen met chronische herpes (enkel bij behandeling van bovenlip of kin) zullen 1 week alvorens het starten van de behandeling een preventieve crème gebruiken.

4. Accute acnéhuiden kunnen niet behandeld worden.

5. Bij gebruik van self-tanningscrèmes kan er niet behandeld worden.

6. Huiden die behandeld werden met chemische peelings, glycolzuur, CO2-laser, medische dermabrasie, … moeten een tussenpauze ondergaan van 6 tot 9 maanden alvorens het starten van een laserbehandeling.

7. Bij inname van zware vitamine A preparaten (Roacutan) of cortisonen op lange termijn is een laserbehandeling eveneens af te raden.

8. Ook ingeval van zwangerschap informeren wij u graag inzake de meest correcte begeleiding tot behandeling.


Een Afspraak Maken?

Make a reservation

Dat kan nu snel en gemakkelijk, online!