DERMALUX™ LED FOTOTHERAPIE

Fruithoflaan 25/27 , 2600 Berchem

Maakt de huid foutloos, jeugdig en gezond!

DermaluxTM  staat voor een unieke niet-invasieve Europese LED-therapie die gebruik maakt van de kracht van licht om huidproblemen te behandelen. Dit merk combineert klinisch bewezen golflengtes met op maat ontwikkelde LED-technologie om veilige, effectieve en resultaatsgerichte behandelingen te bieden.

MEER INFO 


DERMALUX™

39,95 - Prijs op aanvraag klik hier | DermaluxTM Licht heeft een enorm positieve invloed op onze huid en huidproblemen. Huidveroudering, acné, rosacea, gevoeligheid, psoriasis en tal van andere aandoeningen kunnen met licht op een doeltreffende wijze behandeld worden. 

LED Fototherapie is gebaseerd op het principe dat levende cellen licht kunnen absorberen en daardoor positief of negatief beïnvloed kunnen worden, dergelijke behandelingen zijn al langer bekend voor bv. de herstellende en ontstekingsremmende eigenschappen ervan.
Terwijl we blootstelling aan licht vaak associëren met huidveroudering en –schade, heeft licht ook veel positieve invloeden op het lichaam. Het verschil tussen een positieve en negatieve invloed van licht ligt in de mate waarin we aan bepaalde delen van het lichtspectrum worden blootgesteld.

Natuurlijk is het zeer belangrijk om met het ‘juiste’ licht te werken, met de juiste golflengte (nanometers), binnen het correcte kleurenspectrum, want licht op foute golflengtes kan ook zeer schadelijk zijn voor de huid, denk maar aan zonnebrand en huidkanker veroorzaakt door schadelijk Ultraviolet (UV) licht.

De behandeling bestaat eruit om de huid te ‘bestralen’ met lage hoeveelheden van goedaardig licht waardoor de celfuncties weer energie krijgen en verschillende celprocessen gestimuleerd worden met positieve effecten op de huid tot gevolg. Huidcellen met energie werken beter en herstellen sneller wat leidt tot een jongere, gezondere en stralende huid. Deze effecten zijn een natuurlijke reactie van de huid.

De werking van de huid kan dermate geoptimaliseerd worden dat na een chirurgische ingreep of chemische peeling het licht ervoor zal zorgen dat schade aan de huid sneller zal genezen. Verder kan licht ook een enorme ondersteuning betekenen voor de vele cosmetische behandelingen en ingezet worden als activator bij Fotodynamische Therapie (PDT).

Dermalux kan gecombineerd worden met

  • Huidpeels
  • Microdermabrasie
  • Skin needling
  • Mesotherapie
  • PRP
  • Radiofrequentie
  • Laser/IPL
  • Injecties
  • Klassieke gelaatsverzorgingenDERMALUX™ BLAUW 415NM

Blauw licht bestrijdt en vernietigt bacteria die vlekken en puistjes veroorzaken en helpt bij het voorkomen van een acné opstoot.

DERMALUX™ ROOD 633NM

Rood licht heeft een positieve invloed op alle celonderdelen. Net zoals licht (trilling uitgedrukt in nanometer), hebben de celonderdelen een bepaalde trillingsfrequentie die vertraagt naarmate we ouder worden.


DERMALUX™ ONZICHTBAAR INFRAROOD (NIR) LICHT

NIR licht dringt het diepst door in de huid en heeft een zeer positief effect op het celmembraan van de huidcellen.

DERMALUX™ TRI-WAVE (‘DRIE GOLVEN’) THERAPIE

Voor de beste resultaten kan je met Dermalux deze wetenschappelijke golflengtes ofwel individueel op de huid plaatsen ofwel tegelijkertijd in één behandeling inzetten om meerdere indicaties ineens aan te pakken.Een Afspraak maken?

Dat kan nu snel en gemakkelijk, online!

Make a reservation