ZO ® Skin Health By Dr. Zein Obagi

Fruithoflaan 25/27 , 2600 Berchem


Producten van ZO ® Skin Health

Prijs op aanvraag | Sinds 2019 werken wij met de producten en volgens de behandelwijzen van Dr. Zein Obagi.

Dermatoloog Dr. Zein Obagi is marktleider in de Verenigde Staten op het gebied van medische producten voor huidverbetering en -verjonging.
Voor verschillende huidaandoeningen heeft Dr. Zein Obagi specifieke behandelingen ontwikkeld, die reeds voor méér dan een miljoen Amerikanen succesvol zijn gebleken.

Niet alleen daar zijn de behandelmethoden succesvol. Wij hebben de verbluffende resultaten reeds in onze eigen praktijk mogen zien: zowel op medisch als cosmetisch vlak. De huid verbeteren door de huid te stimuleren, te activeren en te beschermen, dat is wat deze producten doen.

Dr. Zein Obagi heeft verschillende productlijnen ontwikkeld waarbij de huid steeds geholpen wordt om zichzelf te verbeteren. Dit wil dus onder andere ook zeggen dat uw lichaam geen vochtinbrengende crèmes nodig heeft. Uw lichaam wordt juist gestimuleerd dit zelf aan te maken en de cellen meer vocht vast te laten houden waardoor uw huid goed gehydrateerd blijft van binnen uit . De producten kunnen op advies van een arts en/of huidconsulent gecombineerd worden, om voor uw huid een behandeling op maat samen te stellen.

De producten van ZO ® Skin Health zijn te verkrijgen bij Lotta Medical


Webshop

Klik HIER | U kan via onze webshop de producten van ZO ® Skin Health bestellen, vanuit het comfort van uw zetel.


Behandelingen Zo Skin Health

Prijs op aanvraag | Ontdek onze behandelingen met de producten van ZO ® Skin Health hier!Een Productadvies Op Maat?

Make a reservation

Maak nu snel en gemakkelijk uw afspraak online!