Chemische Peelings

Fruithoflaan 25/27 , 2600 Berchem


ZO SKIN HEALTH

ZO 3-STEP PEEL®

€350 | De ZO® 3-Step Peel ™ is de enige multifunctionele epidermale peeling die is ontworpen om langdurigere behandelingsvoordelen te bieden.

Gebruikmakend van een mix van exfolianten, een concentratie van 6% retinol en multi-action middelen die collageen stimuleren en de vochtbalans herstellen, egaliseert het de huidtextuur voor een zachtere, gladdere en strakkere huid.

De ZO® 3-Step Peel ™ is een innovatieve in-office behandeling uitsluitend voor professioneel gebruik, ontworpen om dermale en epidermale stimulatie te ondersteunen.

We raden u aan om 4-6 weken voor de 3-Step
Peel ™ te beginnen met een ZO®-programma op basis van uw huidtype om de huid te versterken en de voordelen ervan te optimaliseren.

Het aanbrengen van deze peeling kan eenvoudig op elke persoon worden afgestemd, op basis van hun tolerantieniveau en kan elke 3-4 weken worden herhaald. Na deze peeling moet u echter enige down time verwachten. (5 dagen, maximaal 8 dagen) Nadat de huid volledig is hersteld, keert u terug naar uw dagelijkse ZO®-programma.


De voordelen van de 3-Step Peel™

-Verbetert acne, melasma, schade door de zon, fijne lijntjes, ruwheid van de textuur, grote poriën en dofheid.

-Onderdrukt huidontsteking na de procedure die kan worden veroorzaakt door schilfers, zon, hormonen en vervuiling.

-Patiëntvriendelijke peeling voor iedereen. Geschikt voor elk huidtype en kleur.

-Gebruiksonderzoeken laten minimale irritatie zien. Zeer effectieve peeling met dubbele werking, ontworpen voor epidermale vernieuwing en huidstimulatie.

-Maakt gebruik van een mix van exfolianten, 6% retinolconcentratie en multi-action middelen om de gezondheid van de huid aanzienlijk te verbeteren en veel tekenen van huidveroudering te behandelen.

-Ondersteunt de barrièrefunctie en verbetert het vermogen van de huid om zichzelf te herstellen en te vernieuwen.

-Biedt antioxiderende bescherming, DNA-herstel en werkt ontstekingsremmend.


ZO SKIN HEALTH

ZO CONTROLLED DEPTH PEEL®

Prijs op aanvraag | ZO Controlled Depth Peel, de opvolger van de originele Blue Peel van Dr. Zein Obagi.

Deze peeling laat een nieuwe laag onbeschadigde huid toe met een gladdere textuur en een gelijkmatigere teint. De ZO Controlled Depth Peel is in staat om de diepste huidlagen te bereiken waar het de cellen lokaal stimuleert. Patiënten worden vóór deze peeling onder plaatselijke verdoving behandeld.

De peeling heeft een uitvaltijd van 7-10 dagen, wat betekent dat u tijdens deze periode roodheid en schilfering zult ervaren.

Deze peeling is geweldig voor mannen en vrouwen die huidproblemen willen corrigeren, zoals acnelittekens, fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, teint, huidverslapping of een slechte textuur.

We voeren hem in de kliniek uit en kunnen de behandeling aanpassen naar de behoeften van de patiënt op basis van hun huidtype en specifieke doelen.

Afhankelijk van uw persoonlijke behandeling, kunnen we voorafgaande deze peeling verdoving aanbrengen om eventuele ongemakken tijdens de behandeling te minimaliseren.

Deze huidpeeling zal helpen om een ​​nieuwe en gezonde huidlaag te onthullen met verbeteringen in toon, strakheid en textuur.

De voordelen van de Controlled Depth Peel™ (Blue Peel)

-Maximale huidverstrakking

-Kan worden gecombineerd met andere ablatieve procedures voor meer voordelen

-Gemakkelijk te mengen met TCA

-Uitstekend om het uiterlijk / gevoel van roodheid en ontsteking zichtbaar te verminderenEen Afspraak Maken?

Dat kan nu snel en gemakkelijk, online!

Make a reservation