Microneedling

Fruithoflaan 25/27 , 2600 Berchem

Microneedling is een behandeling die de groei van collageen en elastine stimuleert, waardoor u een jeugdig ogende huid krijgt!


Microneedling (Medical Grade)

€149,95 | Medical Grade Microneedling maakt gebruik van een handinstrument met kleine naalden die op verschillende niveaus de huid doordringen. Door deze micro-verwondingen kan de huid zichzelf genezen, nieuwe collageen aanmaken en elastine vormen terwijl oud collageen wordt afgebroken.

Het verschil tussen een klassieke microneedling behandeling en een medische microneedling behandeling is de intensiteit en de lengte van de naalden waar we mee werken. Bij medische microneedling maken we kleine, verticale puncties tot in de dermis met als doel de huid zichtbaar te verjongen en aanzienlijk te verbeteren.

Deze behandeling heeft veel voordelen voor de huid, waaronder het behandelen van acnelittekens, striae, rimpels, fijne lijntjes, vergrote poriën en een ongelijkmatige huidtextuur.

Voor optimale resultaten raden we 4-6 behandelingen aan met een tussenpoos van 4-6 weken. En voor betere resultaten van de huidverjonging is het afwisselen van micronaaldbehandelingen met verjongingsbehandelingen zoals huidverstrakking ideaal.

Na uw behandeling ziet uw huid er rood uit.
Binnen de eerste week kan uw huid er droger uitzien dan normaal en een schilfering vertonen.

Om uw resultaten te optimaliseren kan u er voor kiezen om de Medical Grade Micronaaldbehandeling uit te laten voeren met PRP. Lees hier meer over de PRP behandeling.

Iedere Medical Grade Micronaaldbehandeling kan u opvolgen met een Dermalux Led behandeling.


Microneedling

€109,95 | Microneedling is een minimaal invasieve behandeling die de groei van collageen en elastine stimuleert, waardoor u een jeugdig ogende huid krijgt!

Met een verhelderend en egaliserend serum behandelen we de huid oppervlakkig met een handinstrument met kleine naalden.
Deze naalden maken kleine, verticale puncties in de epidermis die de productabsorbatie bevorderen, een licht exfolierende werking teweeg brengen en de huidtextuur verbeteren.

Deze behandeling egaliseert de huid en geeft een 'Glow' effect.
Ook is het uitermate geschikt voor mensen die kampen met klachten zoals pigmentvlekken, een oneven of doffe huid(textuur) en acne littekens.

Voor optimale resultaten raden we 4-6 behandelingen aan met een tussenpoos van 4-6 weken.

Na uw behandeling ziet uw huid er rood uit, vergelijkbaar met milde zonnebrand, maar die verdwijnt binnen een paar uur.

Binnen de eerste week kan uw huid iets meer exfolieren.

U kan de micronaaldbehandeling perfect combineren met onze 'Red Carpet' gezichtsbehandelingen zoals de ZO ® Stimulator Peel voor optimale resultaten!

Voor ongeevenaarde resultaten kan u de micronaaldbehandeling ook laten uitvoeren met PRP. Lees hier meer over de PRP behandeling.
(Prijzen PRP zijn op aanvraag)

Iedere Medical Grade Micronaaldbehandeling kan u opvolgen met een Dermalux Led behandeling.Een Afspraak Maken?

Make a reservation

Dat kan nu snel en gemakkelijk, online!