SALT & SALINE

-

(S)PMU REMOVAL

-

MASTERCLASS

Fruithoflaan 25/27 , 2600 Berchem 18 MEI 2024 10u tot 14u

Deze cursus is specifiek ontworpen om ervoor te zorgen dat al onze studenten met specialistische vaardigheden en technieken vertrekken om de beste resultaten te behalen, en hen in staat te stellen deel te nemen aan een zeer winstgevende en functionele markt.
Salt & Saline is een oplossing die, samen met de juiste verwijderingsmethode, een eenvoudige en veilige manier biedt voor tatoeageverwijdering. Het wordt vaak gebruikt bij semi-permanente make-upprocedures die niet langer gewenst zijn, maar kan ook worden toegepast op lichaamstatoeages. Het belangrijkste ingrediënt is natriumchloride (zout). Wanneer de steriele zoutoplossing wordt opgenomen in de ongewenste tatoeage-inkt via gespecialiseerde tatoeagetechnieken, wordt het osmotische proces geactiveerd, wat de gefragmenteerde inktdeeltjes succesvol aantrekt en uit de huid trekt.
Deze methode is zeer effectief en wordt vaak gebruikt in de beginfases van correctiewerk voor permanente cosmetica om slecht geplaatste, slecht gevormde, of verkleurde schijnbaar te opvallend.
Tijdens de cursus zorgen we ervoor dat je voldoende praktijkervaring opdoet. Je gaat werken aan je eigen individuele live modellen en direct na de training ben je klaar om je eigen klanten te bedienen.


Salt & Saline PMU Removal Masterclass 18/05/2024 10u-14u

Prijs op 399,00 euro excl. BTW klik hier om je in te schrijven en je factuur te ontvangen |
Ben je op zoek naar een lucratieve toevoeging aan je carrière in de schoonheidsindustrie?
Wil je de vaardigheden leren om mensen te helpen hun zelfvertrouwen te herwinnen en hun natuurlijke schoonheid te verbeteren?
Laat ons je begeleiden in een traject van kennis en vaardigheden, dit tijdens één van onze trainingen met internationale maatstaven maar zonder taalbarrière in België.

Met een combinatie van praktische training en diepgaande theoretische kennis, biedt onze opleiding een uitgebreid curriculum dat je klaarstoomt voor succes in de booming beauty-industrie. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de mogelijkheden die Salt and Saline PMU Removal voor jou kan bieden!


Waarom kiezen voor onze opleiding?


Wij zetten hier alvast even de 5 belangrijkste voordelen voor je op een rijtje:

1. Leer van experts: Als ervaren instructeurs brengen we je de nieuwste technieken bij voor het veilig en effectief verwijderen van permanente make-up met salt and saline. Met diepgaande kennis en internationale opleidingen in onze broekzak, maar ook toewijding aan perfectie, zullen we je begeleiden naar je nieuwste succesverhaal in je PMU-carrière.
2. Praktijkgerichte training: Stap voor stap zul je leren hoe je verschillende soorten pigmentatie kunt aanpakken en verwijderen, terwijl je vertrouwen opbouwt in je vaardigheden. Julie zal haar 7 jaar aan ervaring en haar kritisch oog voor detail inzetten om je de praktische aspecten van de training bij te brengen, terwijl Lotta haar 15 jaar ervaring in de beautybranche en passie voor perfectie zal gebruiken om je theoretische kennis te versterken.
3. Groeiende vraag: Met de toenemende populariteit van cosmetische correctie procedures is er een groeiende vraag naar gekwalificeerde PMU-verwijdering door adequate specialisten. Na het voltooien van onze opleiding, zul je in staat zijn om tegemoet te komen aan deze vraag en een bloeiende praktijk op te bouwen.
4. Flexibiliteit: Onze opleiding is ontworpen met jouw drukke schema in gedachten. Met zowel cursusmateriaal als praktijkgerichte workshops, voornamelijk gepland op feestdagen en weekenden, kun je leren op jouw eigen tempo en op een manier die het beste bij jou past.
5. Winstgevend verdienmodel: De salt and saline behandeling kan zeer winstgevend zijn voor jouw zaak vanwege de groeiende vraag naar correctieve cosmetische procedures. Met de mogelijkheid om klanten een tweede kans te bieden en de behandeling aan te passen aan individuele behoeften, kan jouw bedrijf nu zijn klantenbestand uitbreiden en herhaalde afspraken aantrekken, wat bijdraagt aan de algehele winstgevendheid.
Word een gecertificeerde Salt and Saline PMU Removal Specialist en breid nu jouw praktijk uit met Salt & Saline om een winstgevend verdienmodel toe te voegen aan je behandelingen!


Schrijf je vandaag nog in en neem de eerste stap naar een nieuwe en lonende wending in je carrière in de schoonheidsindustrie!


Beperkte plaatsen beschikbaar. Wacht niet langer, reserveer nu je plek!

18/05/2024 van 10u tot 14u