Handverjonging

Fruithoflaan 25/27 , 2600 Berchem

Handverjonging is de ideale oplossing voor patiënten die zich zorgen maken over de huidkwaliteit van hun handen of hun aderlijk uiterlijk.


Handverjonging

Prijs op aanvraag klik hier | Handverjonging is de ideale oplossing voor patiënten die zich zorgen maken over de huidkwaliteit van hun handen of hun aderlijk uiterlijk.

Vaak is de focus van cosmetische verbetering het gezicht, maar een van de meest ouderwetse lichaamskenmerken die verwaarloosd worden, zijn onze handen. De huid op de rug van de handen is extreem dun en volumeverlies is snel zichtbaar. Haal het vetkussen weg en alle structuren in de hand komen tevoorschijn, de pezen, botten en de aderen.

Het natuurlijke vetkussen waarmee we zijn geboren, begint te slinken als we eind twintig en begin dertig zijn. Tegen de tijd dat de meesten van ons de 50 naderen, hebben we handen die de waarheid vertellen over onze leeftijd en vaak kunnen ze ons zelfs ouder laten lijken dan we zijn!

Radiesse kan het volume op de rug van de handen herstellen dat verloren is gegaan door het natuurlijke verouderingsproces via een zeer eenvoudige en handige procedure. De behandeling is zeer effectief en niet tijdrovend. Het levert ook langdurige resultaten op.

Radiesse is veilig, effectief en extreem populair, zowel vanwege de onmiddellijke effectiviteit als de lange duur. Het kan ook in de wangen en kin worden geïnjecteerd voor een volledig natuurlijk ogende gezichtssculptuur.Een Afspraak Maken?

Make a reservation

Dat kan nu snel en gemakkelijk, online!