Filler Behandelingen In Het Gelaat: Boven

Fruithoflaan 25/27 , 2600 Berchem


Traangoten

Prijs op aanvraag klik hier | Traangoten, ook wel ‘wallen’ of donkere kringen genoemd, zijn meestal te wijten aan een volume tekort onder de ogen. Dit creëert een groeve onder de ogen die een vermoeid uitzicht geeft, zelfs wanneer je goed bent uitgerust. Door volume aan te brengen in de juiste zone kan deze groeve uitgevlakt worden wat resulteert in een zachte, gezonde en frisse look. 


Holle Bovenste Oogleden

Prijs op aanvraag klik hier | Net zoals onder de oogleden kan men in de bovenste oogleden ook last hebben van volumeverlies, door deze holheid kan je gezicht een ‘ouder’ en strenger uiterlijk aannemen. Ook kan deze holte een illusie van afhangende wenkbrauwen creëren waarbij het gelaat een triestige expressie krijgt. Door een kleine hoeveelheid volume toe te voegen in deze zone kan het gelaat een verjongde, frissere uitstraling krijgen. De wenkbrauwen krijgen hierdoor vaak een subtiele lift.


Wenkbrauw Lift

Prijs op aanvraag klik hier | De positie van de wenkbrauwen wordt bepaald door veel verschillende factoren. Naast je natuurlijke anatomie, kunnen volumeverlies ter hoogte van de oogkasrand en aan de slapen ervoor zorgen dat de staart van je wenkbrauwen lager komt te staan, wat resulteert in een triest uitziende expressie op je gelaat. Door volume toe te voegen in dergelijke zones kan je je ogen een verfriste uitstraling geven en herstel je de hoogte en natuurlijke vorm van de wenkbrauw. De Slapen

Prijs op aanvraag klik hier | De slapen zijn een van de delen van het gelaat die volume verliezen tijdens het verouderingsprocess, zo geven ze geven een holler uitzicht aan het gelaat. Deze holte onderbreekt de lichtreflectie die van het voorhoofd naar het jukbeen loopt. Door dit volumeverlies te herstellen, herstel je niet alleen deze jeugdig uitziende lichtreflectie over deze regio, maar herstel je ook een eventueel afhangende wenkbrauw.


Voorhoofd

Prijs op aanvraag klik hier | Voor vrouwen is een rond voorhoofd het meest flatterend. In sommige gevallen zal je echter opmerken dat je misschien lichte inkepingen of een holte hebt aan de zijkant of centraal aan je voorhoofd, of beide. Wat men meestal storend vindt aan deze holte is dat het de lichtreflectie veranderd die over het voorhoofd loopt. Idealiter gezien wil men een cirkelvormige lichtreflectie centraal op het voorhoofd. Niet in een lijn langs, of in holtes boven de wenkbrauw. Volume toevoegen in deze holtes is een snelle en gemakkelijke manier om de curvatuur van het voorhoofd te optimaliseren. Dit is een erg populaire behandeling onder vrouwen die vaak gefilmd of gefotografeerd worden. Een ‘Celebrity trick’, noemen we het ook wel.Filler Behandelingen In Het Gelaat: Midden

Grote Pieter Potstraat 15 , 2000 Antwerpen


Wangen (Midface)

Prijs op aanvraag klik hier |  Om het weefsel te ondersteunen en zijn jeugdige volheid terug te geven kunnen we volume toevoegen in de zone ter hoogte van de wangen. Door verschillende factoren, waaronder het natuurlijk verouderingsprocess, stress, gewichtsverlies, zwangerschap, etc,.. Verliezen we volume in de wangen, dit kan een vermoeid en gestresseerd uiterlijk met zich meebrengen. Door deze behandeling uit te voeren herstellen we het gezonde, frisse gelaat waar we zo van houden. Deze procedure is vaak nodig bij het uitvoeren van een behandeling van de traangoten om ondersteuning van de zone onder de ogen te herstellen en zo de efficiëntie van de traangoot behandeling te optimaliseren.


Jukbeenderen

Prijs op aanvraag klik hier | Of je ze nu scherper, meer uitgesproken of gewoon over het algemeen wat voller wil, door volume en definitie toe te voegen op de juiste plaatsen in jouw jukbeenderen kan je prachtige resultaten bekomen. Deze behandeling helpt om je gelaat schijnbaar af te slanken, een rond gezicht meer vorm te geven, en bij een lange gezichtsvorm de hoogte-breedte verhouding uit te balanceren, het is een subtiele manier om het karakter van om het even welk gezicht meer naar voren te brengen. Deze behandeling is erg populair bij mannen en vrouwen. Ook wel een ‘Celebrity Trick’ genoemd, daar deze behandeling erg vaak wordt uitgevoerd bij mensen die veel tijd voor de video/foto camera spenderen.


Neuslippenplooi

Prijs op aanvraag klik hier | Door ons natuurlijk verouderingsprocess verliezen we volume in ons gelaat en beginnen onze vetcellen hun stevigheid te verliezen. De neerwaartse migratie van het nasolabiaal vet compartiment en de wangen vormt na een tijd de neuslippenplooi. Deze creëert vaak een schaduw waardoor het gelaat er verouderd, strenger en afhangend uit kan zien. De neuslippenplooi is vaak de laatste zone die men behandelt. Dit omwille van het feit dat deze een gevolg is van volumeverlies in het centrum van ons gezicht (lees: wangen en jukbeenderen) welke prioritaire zones zijn in een ideaal behandelingsplan. Zo kunnen we steeds een natuurlijk resultaat bekomen.Filler Behandelingen In Het Gelaat: Onder

Grote Pieter Potstraat 15 , 2000 Antwerpen


Kaaklijn Augmentatie

Prijs op aanvraag klik hier | Voor zowel mannen als vrouwen is het creëren van een mooi afgelijnde kaaklijn een van de meest gevraagde behandelingen. Er zijn echter belangrijke verschillen tussen een ‘ideale kaaklijn’ voor mannen en vrouwen, voor mannen is de hoek idealiter negentig tot honderd graden, en tamelijk breed in vooraanzicht. Voor vrouwen is deze hoek groter, en streven we een slankere kaaklijn na om een eerder ovale of hartvormige morfologie te bekomen. Ongeacht je geslacht kan je merken dat naarmate het verouderingsprocess vordert je de jeugdige aflijning in je kaaklijn kan verliezen. Dit is voornamelijk te wijten aan botverlies in het kaakbeen. 


Kin

Prijs op aanvraag klik hier | Zowel in zij- als vooraanzicht kan het gebrek aan projectie van de kin je gelaat uit balans brengen. Een zachte kin uit zich in een ronder, zwaarder uitziend gelaat en laat de vet compartimenten in de onderste helft van aangezicht er prominenter uitzien. Een correctie van de projectie alsook de vorm van de kin kunnen uw gelaat er nog harmonieuzer laten uitzien, zonder de indruk te wekken dat je drastische veranderingen hebt aangebracht in je gezichtskenmerken. Reductie Van Afhangende Wangen

Prijs op aanvraag klik hier | Zoals eerder vermeld (lees modelleren van de kaaklijn), leid je aan botverlies tijdens het verouderingsprocess. Dit in combinatie met het verzakken van de vet compartimenten in het aangezicht, kunnen de wangen de onderste helft van het gezicht domineren. Dit is echter geen fenomeen dat exclusief voorkomt bij patiënten vanaf een bepaalde leeftijd, we zien ook vaak patiënten van jongere leeftijd die een genetische aanleg hebben om dit soort “hang-wangen” te ontwikkelen. Ook in dit geval kunnen we door volume toe te voegen in specifieke zones helpen dit te camoufleren en zo een rechte, natuurlijk uitziende kaaklijn te bekomen. De Lippen

Prijs op aanvraag klik hier | Volumineuze lippen lijken met de dag populairder te worden. Of dit komt door social media, beroemdheden, of het feit dat de stigma’s meer en meer verdwijnen, wie zal het zeggen? Helaas lijkt het vele zien van over volumineuze, duck-face lippen rondom ons een angst in te boezemen in ieders gedachten wanneer het aankomt op deze behandeling. “Laat me er aub niet ‘ducky’ uitzien” of “Ik wil het resultaat zo naturel hebben dat niemand behalve ik er iets van merkt.” zijn vaak de eerste woorden die we horen uit de mond van onze nieuwe patiënten. Wanneer je dag in dag uit gebombardeerd wordt met mooie, volle, scherp gedefinieerde lippen, begrijpen we dat je begint te denken: “Dat zou mij zeker ook wel staan.” Naar onze mening zien ‘perfecte lippen’ er niet kunstmatig uit. Ze mogen mooi vol, scherp of rond zijn, wat je ook graag ziet, maar op het einde van de rit moeten ze eruit zien alsof je met die lippen geboren bent. Wij werken met een hypermoderne methode om volume toe te voegen aan de lippen, onder lokale verdoving, om zo die zeldzame, perfecte en natuurlijke resultaten te bekomen in alle comfort.Lachlijnen En Rokerslijnen

Prijs op aanvraag klik hier | Gedurende het verouderingsprocess verlies je zowel collageen als vet in je gelaat, beide voorzien de structurele integriteit van het gezicht. Naarmate dit vermindert, beginnen rimpels te vormen. Dit effect is altijd beter waarneembaar in meer mobiele delen van het gelaat (ogen en mond). In het gebied rond de mond leidt dit vaak tot wat we lachlijnen noemen (de 'wifi-signaal'-lijnen rond de mondhoek) en / of' rokerslijnen '(de kleine verticale rimpels rondom de mond). De ideale manier om deze te behandelen is om eerst het volume van het dieper gelegen weefsel te herstellen, wat de structurele integriteit herstelt. Dit is een belangrijke stap omdat het de levensduur van de resultaten zal garanderen en zal helpen de tekenen van veroudering op afstand te houden. Daarna, en dit kan in dezelfde zitting worden gedaan, voegen we met een fijnere techniek volume toe in de huid zelf, om de oppervlakkige rimpels in de huid glad te strijken.
Volledige Gezichtsverjonging Met Fillers

Grote Pieter Potstraat 15 , 2000 Antwerpen


Volledige gezichtsverjonging met fillers

Prijs op aanvraag klik hier | Patiënten komen vaak op consultatie met de klacht dat ze een algemene verfrissing of lift willen. Ze zijn niet altijd zeker wat hun precies stoort. Deze patiënten zijn niet altijd oud, maar hebben vaak een veeleisende, stressvolle levensstijl met onregelmatige eet- en slaappatronen en tonen daardoor verschillende tekenen van ouderdom op meerdere plaatsen in het aangezicht.

Tijdens een uitvoerige consultatie bespreken we alle factoren die bijdragen tot deze veroudering en hoe we deze kunnen behandelen. Zo krijg je snel terug een frisse, natuurlijke en energetische look!
Profile Balancing Met Fillers

Grote Pieter Potstraat 15 , 2000 Antwerpen


Profile balancing met fillers

Prijs op aanvraag klik hier | Steeds meer mensen storen zich aan hun zijaanzicht in foto’s maar ook in sociale situaties. Ons silhouette bestaat uit het voorhoofd, de neus, lippen en kin.

Profiel balancing bestaat erin deze elementen te analyseren en optimaliseren om jou het gewenste profiel te geven, zodat je je nooit meer zorgen maakt over wie je toevallig langs de zijkant ziet, of langs welke hoek men een foto van je maakt!
Handverjonging

Met Filler

Grote Pieter Potstraat 15 , 2000 Antwerpen


Handverjonging

Prijs op aanvraag klik hier | Handverjonging is de ideale oplossing voor patiënten die zich zorgen maken over de huidkwaliteit van hun handen of hun aderlijk uiterlijk.

Vaak is de focus van cosmetische verbetering het gezicht, maar een van de meest ouderwetse lichaamskenmerken die verwaarloosd worden, zijn onze handen. De huid op de rug van de handen is extreem dun en volumeverlies is snel zichtbaar. Haal het vetkussen weg en alle structuren in de hand komen tevoorschijn, de pezen, botten en de aderen.

Het natuurlijke vetkussen waarmee we zijn geboren, begint te slinken als we eind twintig en begin dertig zijn. Tegen de tijd dat de meesten van ons de 50 naderen, hebben we handen die de waarheid vertellen over onze leeftijd en vaak kunnen ze ons zelfs ouder laten lijken dan we zijn!

Radiesse kan het volume op de rug van de handen herstellen dat verloren is gegaan door het natuurlijke verouderingsproces via een zeer eenvoudige en handige procedure. De behandeling is zeer effectief en niet tijdrovend. Het levert ook langdurige resultaten op.

Radiesse is veilig, effectief en extreem populair, zowel vanwege de onmiddellijke effectiviteit als de lange duur. Het kan ook in de wangen en kin worden geïnjecteerd voor een volledig natuurlijk ogende gezichtssculptuur.
Een afspraak maken?

Dat kan nu heel gemakkelijk, snel & online.

Make a reservation